Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem wątek. No, ale poklikałem chwilkę i...
1. W Google Chrome (wersja 4.1.249.1042) oraz w Safari 4.0.4 w polach "Email" i "Password" te napisy są ucięte od dołu, załączam screenshota:

2. Jak ktoś już napisał, w IE 8 hasło nie jest maskowane, ale to jeszcze nic, bo w Operze (wersja 10.50) nie da się w ogóle wpisać hasła - po kliknięciu na odpowiednie pole, kursor znika i nie można nic tam wpisać.
3. Po wpisaniu w pole Email i/lub Password nieprawidłowych danych i kliknięciu [Login] nic się nie dzieje. Brak informacji o błędnie podanych danych.
4. Brak tłumaczenia w polskiej wersji na stronie "Rejestracja" (
http://www.coremag.eu/index.php?id=54&L=5),
- pod napisem "Rejestracja" jest "Please register here (...)",
- "Repeat password",
- "required fields",
- "Data Privacy (...)"
- jeśli wybierze się Państwo np. Netherlands albo Germany, pojawia się dodatkowe pole wyboru nazwane County/province (literówka w wyrazie "Country" - brak "r")
- w przypadku podania niewłaściwego adresu email (np. tester@test) "According to our verifications, the e-mail you have entered is not valid (...)
- w przypadku podania innego hasła w polu "Repeat passowrd" komunikat "You must enter the same passworde twice"
- button "Create account"
5. W IE 8 (trzeba sprawdzić także w innych przeglądarkach)
a. Wypełnij formularz rejestracyjny, w polu "Repeat password" wpisz inne hasło niż "Password", ale nie klikaj w [Create account]
b. przejdź do innej podstrony, np. "Kontakt"
c. Kliknij Wstecz w przeglądarce
d. Wszystkie dane w formularzu są zapamiętane. Kliknij [Create account].
Rezultat:
Przechodzisz do następnej strony, aby potwierdzić dane... Brak komunikatu o błędnie podanym drugi raz haśle..
6. Hasło może być nawet jednoliterowe (np. "a"). Wydaje mi się, ze warto byłoby wprowadzić dla bezpieczeństwa minimalną długość hasła (np. co najmniej 6 znaków)
7. W polskiej wersji na stronach "c0re", "Ogłoszenia", "Kontakt" i "Szukamy autorów" podany jest adres e-mail
info@c0remag.eu (przez 0 - zero). Jest to błędny adres - maile wysyłane na niego są zwracane..